Grindeanu: “Fac un apel la calm”

0
471

Grindeanu: Fac un apel la calm; din nefericire, un protest pașnic s-a transformat într-unul violent. Premierul Sorin Grindeanu face apel “la calm și la o informare corectă a românilor”, afirmând totodată că, “din nefericire, un protest pașnic s-a transformat într-unul violent”.

“Din nefericire, un protest pașnic s-a transformat, în această seară, într-unul violent. De la bun început, țin să precizez că respect dreptul românilor de a protesta. Trăim, însă, zile în care manipularea atinge cote alarmante. Cum spuneam, din păcate, în această seară, situația a degenerat și vorbim despre doi jandarmi și trei protestatari răniți care se află la spital pentru îngrijiri medicale. Fac un apel la calm și la o informare corectă a românilor care sunt îngrijorați de situația de astăzi”, a scris Grindeanu, în noaptea de miercuri spre joi, pe facebook.  Totodată, premierul mulțumește Jandarmeriei pentru modul în care a acționat miercuri seară.

“Mulțumesc Jandarmeriei Române pentru modul în care a acționat în această seară, convins fiind că totul ar fi decurs normal dacă anumite grupări nu ar fi recurs la violență”, a mai scris Grindeanu.

LEAVE A REPLY